Măturarea și curățarea spațiilor exterioare

Primăvara este sezonul în care natura se trezește, fiind perioada de tranziție dintre iarnă și vară. Toți așteptăm acest anotimp, să apară florile, să auzim zumzetul albinelor și glasul copiilor care au ieșit la joacă. Pentru cei care stau la casă însă, apare o sarcină în plus: curățarea spațiilor exterioare. Iarna care tocmai a trecut a lăsat amprente iar viscolul și zăpada au afectat copacii din jur: putem vedea crengi rupte și căzute prin curte, putem vedea bulgări de pământ pe trotuare și stâlpi prăfuiți.

Curățarea spațiilor exterioare este foarte importantă și nu este deloc ușoară însă rezultatul poate fi foarte satisfăcător, aducând zâmbete pe buzele tuturor.

De ce este important să curățăm spațiile exterioare?

Cei care locuiesc la casă știu foarte bine cât este de importantă curățarea spațiilor exterioare cum ar fi curtea, aleea, gazonul și spațiile de lângă piscină. Și la bloc poate fi neplăcut să îți intre în casă praful de pe hol sau pe geam, însă la casă curățarea poate fi mai dificilă deoarece nu trebuie doar să te ocupi de porțiunea din fața ușii, ci ai o curte întreagă.

Oamenii care s-au mutat la casă au ales acest stil de viață pentru a avea mai multă intimitate și pentru a fi mai aproape de natură. Cu toate că poate fi foarte satisfăcător, trebuie să recunoaștem că vine la pachet cu multe bătăi de cap. Praful intră mult mai ușor în casă și din păcate nu este singurul: sunt foarte multe insecte care au acces direct în casa ta. Este mult mai dificil să ai grijă de o casă decât de un apartament, principalul motiv fiind curățarea spațiilor exterioare, în special cea care se face primăvara, după o iarnă grea dar trebuie menținută pe tot parcursul verii și toamnei.

Faptul că ai acces în casă direct de pe gazonul tău este îți oferă un feeling foarte plăcut, însă în același timp este și un dezavantaj: poți aduce pe încălțăminte mult mai ușor praf, fire de iarbă și chiar insecte direct în încăperea ta. Să nu mai spunem că de multe ori ai musafiri care nu respectă neapărat normele de igienă pe care vrei să le impui. Aceștia se plimbă în casă – afară fără să se descalțe. Nu zic să nu îți mai inviți prietenii acasă de acum, dar trebuie să recunoști că la final ai destul de mult de curățat.

Curatenie CurteSă nu mai spunem că sunt mulți care preferă să aibă o bucătărie separată. Astfel, toată mizeria de afară intră direct în bucătărie – unul din locurile în care trebuie să fii cel mai atent la igienă.

Curățarea spațiilor exterioare poate fi benefică pentru sănătatea ta, fiind un exercițiu cardio foarte plăcut, dar la finalul zilei, chiar îți dorești un astfel de antrenament?

Unul din principalele dezavantaje pe care le ai când locuiești la curte este faptul că îți ocupă foarte mult timp să cureți grădina. Dacă nu ai timp să te ocupi, oriunde de vei uita vei vedea dezordine. În primul rând, se va umple de praf și dimineața, când plec la lucru, vei observa foarte mult praf pe aceasta. În curte va fi de asemenea haos, de la frunze la crenguțe etc.

Alegerea de a fi mai aproape de natură așadar vine la pachet cu un set de probleme. De exemplu, dacă abia ai făcut curățenie și vine o furtună, în mare parte poți spune că ai muncit degeaba. Nu sună prea plăcut nu?

Da, poate fi plăcut să asculți sunetul ploii și al tunetelor, dar dacă stai la curte ai si o îngrijorare – va trebui să faci IAR curățenie după.

Nu știu dacă ai observat, dar în general cei s-au mutat la casă renunță ușor ușor la viața cotidiană petrecută după serviciu cu prietenii în oraș și preferă în schimb să îi invite la ei acasă, la „un pahar și un grătar” – sună cunoscut aceste vorbe, nu-i așa?

Nu e nimic mai frumos decât să fii înconjurat de prieteni, să ai intimitate și să te bucuri de natură. Ai intimitate în aer liber – ceva ce persoanele care locuiesc la bloc nu vor avea decât dacă pleacă în camping – și chiar și acolo poți fi înconjurat de alți drumeți.

Ca o gazdă primitoare și cu bun simț, nu vei lăsa prieteni să strângă. Te gândești că te ocupi tu la plecare. Cu toate că ultimul lucru pe care îl dorești după ce ai mâncat bine și ai băut este să te apuci de curățenie. Acesta este momentul când probabil ți-ai dori mai mult ca oricând o firmă de curățenie, care să se ocupe de curățarea spațiilor exterioare. Din fericire, pe noi te poți baza oricând deoarece te vom ajuta sa cureți rapid și eficient spațiul verde și curtea casei.

Cum te poate ajuta o firmă de curățenie?

Firma noastră oferă servicii de curățenie, atât pentru interiorul casei cât și pentru exterior (curățarea și întreținerea spațiilor verzi, curățenie în curte/terasă și împrejurimile casei). Folosim doar echipamente profesionale și personal calificat pentru a-ți lăsa curtea și casa impecabilă.

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și noi îți vom oferi toate detaliile despre prețuri și disponibilități.

Curățarea spațiilor exterioare private

Dacă nu ai timp să te ocupi sau pur și simplu consideri că meriți să te odihnești mai mult, poți oricând să apelezi la noi. În general, durează cam 3 ore pe zi să te ocupi de curtea ta, însă durata poate fi mai mare în funcție de dimensiunea curții tale. Poate te gândești că e cam mult, însă sunt FOARTE multe lucruri pe care trebuie să le faci zilnic, de la biguitul tufelor, la strânsul frunzelor și stropitul gazonului. Cine are atât timp să ofere exclusiv acestei activități?

Curatenie Spatii Verzi

Evident, echipamentul pe care îl ai poate de asemenea să influențeze durata. De exemplu, dacă ai la îndemână tot felul de suflante sau mașini de tuns gazonul, acestea te pot ajuta enorm să reduci durata de întreținere a curții. De fapt, sunt unele fără de care nu te poți descurca.

Pentru acestea însă îți trebuie un spațiu de depozitare, pentru a le feri de ploaie sau praf. Să nu mai spunem că la final, după curățarea spațiior exterioare, trebuie să te ocupi și de curățarea aparatelor, deoarece se vor murdări, vor avea resturi de iarbă sau insecte și pentru aceste activități mai adaugă așadar încă 15-30 min în plus de muncă pe zi.

O firmă de curățenie te poate ajuta așadar să scapi de tot acest chin. Implică un cost, dar pe de altă parte economisești timp și vei reuși să te bucuri mai mult de beneficiile de a sta la casă și să ai parte mai puțin de dezavantaje.

Spre deosebire de echipamentele pe care le cumperi tu, noi deținem echipamente profesionale dar și personal calificat pentru a oferi servicii de calitate.

Curățarea spațiilor exterioare din oraș

La fel de importantă precum curățarea curților este și curățarea spațiilor exterioare din oraș. Cu toate că nu îi vezi mereu, cineva se ocupă mereu de curățarea străzilor și a parcurilor. În Iași există foarte multe spații verzi – surprinzător, mai multe decât în alte orașe mari din România – așadar curățarea acestora este foarte importantă. Ieșenii adoră să se plimbe prin parc, dar experiența nu ar fi la fel de plăcută dacă ai vedea doar gunoaie în jurul tău, nu?

Contactarea unei firme specializată pe segmentul de curățenie și întreținere spații verzi este una dintre cele mai bune alegeri pe care poti să o faci atunci când îți dorești o curte impecabilă, cu spațiu verde corect întreținut și o casă curată, pregătită mereu pentru primirea musafirilor.

Lasă un comentariu